Donează şi ajută un bebeluş să privească ochii mamei

Ochii părinţilor caută privirea bebeluşilor lor în fiecare clipă de conectare. Sunt părinţi care nu întâlnesc această privire şi acest fapt este încărcat de suferinţă. Oferă-le bucuria acestei clipe şi licărirea de speranţă din ochii lor!

Ieri V. a împlinit 2 ani. Atâta iubire cât am simţit ieri, nu am simţit în cei doi ani care tocmai au trecut … Ieri m-am simţit cu adevărat mamă!

DONEAZĂ

 DONEAZĂ ONLINE CU UN CARD BANCAR

ASOCIAŢIA PUNCT DE COTITURĂ ÎN AUTISM TIMPURIU

 

 

Toţi părinţii au dreptul să primească o privire sau un zâmbet de la copilul lor!

Chiar în acest moment, într-o casă, o mamă se îngrijorează de privirea evitantă a bebeluşlui ei în timp ce il hrăneşte. De câteva clipe, o altă mama se preocupă că bebeluşul nu are nicio reacţie la apropierea ei de pătuţ. Într-o altă familie, un tată şovăie văzând că bebeluşul nu se întoace când este strigat pe nume.

Autismul este un flagel care afecteaza 1 copil din 58.  Semnele timpurii ale autismului există în primul an de viaţă al bebeluşului! Recunoşterea acestora la timp oferă şanse reale micuţilor să ducă o viaţă normală, alături de părinţii lor.

Împreună, construim pentru familiile din România un centru de diagnostic precoce şi tratament timpuriu pentru bebeluşii identificaţi la risc de a dezvolta autism, incluzând întreaga familie. Acreditarea Centrului Mifne România (2021-2023)

În primele 2 luni de viată ne-am bucurat enorm de venirea lui. A fost un vis frumos (…) Pe la 2 luni şi  jumătate, am început  să observ mai multe lucruri care mă dureau enorm ca mamă …

DONEAZĂ PRIN PAYPAL

DONEAZĂ prin sistemul de plăți electronice PayPal. Donaţia este sigură, simplu de utilizat și nu implică vreun comision sau taxă suplimentară.

Donația poate fi înregistrată de oriunde din lume și se realizează automat, prin debitarea (reținerea) direct de pe card, o singură dată sau lunar, a sumei pe care dumneavoastră o alegeți.

“Există fereastra de oportunitate pentru copiii cu autism şi am văzut imensa influenţă a metodei Mifne în vieţile familiilor în căutare de soluţii.” Sînziana Burcea

DONEAZĂ PRIN VIRAMENT BANCAR

 

DONEAZĂ PRIN VIRAMENT BANCAR

Asociaţia Punct de Cotitură în Autism Timpuriu

CONT LEI: RO45 BTRL RON CRT 0579834001

CONT EURO: RO92 BTRL EUR CRT 0579834001 SWIFT: BTRLRO22NTA

Asociaţia Punct de Cotitură în Autism Timpuriu  (APCAT) este înscrisă în Registrul entităţilor pentru care se acordă deduceri fiscale.

Vezi decizia de aprobare a cererii de înscriere

decizie 164 ANAF

  Campania  Sensory Play Blanket

Sensory Play Blanket
Brosura Sensory Play Book & Blanket
Sensory Play Book

Asociaţia Punct de Cotitură în Autism Timpuriu  (APCAT), CIF: 43567913 este înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 2933/A/2020, în baza Încheierii nr. 5038 din 18.12.2020, cu caracter definitiv din data de 12.01.2021, dispusă de Judecatoria Piatra Neamţ, Secţia civilă, în dosarul nr. 10288/279/2020.