Donează şi schimbă viitorul unui copil şi destinul unei familii

TIMPUL ESTE ESENȚIAL ÎN AUTISM

Doar Maria știe când este bucuroasă.La cinci ani, ea își trăiește singură copilăria. Nu își privește părinții în ochi și nu vorbește. Bucuriile și tristețea rămân neîmpărtășite. Maria este doar unul dintre copiii pe care autismul îi izolează de lume.

În lumea unei familii cu un copil  diagnosticat cu autism fiecare zi este o luptă epuizantă cu un inamic invizibil. Imaginati-va o lupta contra cronometru. Prin programul de tratament specializat Mifne, intervenim timpuriu când autismul se află la debut. Împreună oferim clipe de fericire și alinare familiilor care au copii diagnosticați cu autism sub vârsta de 2 ani.

Misiunea noastră este să combatem evoluția autismului, prin diagnostic timpuriu și intervenție specializată, incluzând întreaga familie în procesul terapeutic. Ajută-ne să îi ajutăm!

Trimite la numarul 8845 cuvântul MIFNE si donează lunar 2 EUR

DONEAZĂ ONLINE CU UN CARD BANCAR

ASOCIAŢIA PUNCT DE COTITURĂ ÎN AUTISM TIMPURIU

 

 

DONEAZĂ PRIN VIRAMENT BANCAR

 

DONEAZĂ PRIN VIRAMENT BANCAR

Asociaţia Punct de Cotitură în Autism Timpuriu

CONT LEI: RO45 BTRL RON CRT 0579834001

CONT EURO: RO92 BTRL EUR CRT 0579834001 SWIFT: BTRLRO22NTA

Asociaţia Punct de Cotitură în Autism Timpuriu  (APCAT) este înscrisă în Registrul entităţilor pentru care se acordă deduceri fiscale.

Vezi decizia de aprobare a cererii de înscriere

decizie 164 ANAF

DONEAZĂ PRIN PAYPAL

DONEAZĂ prin sistemul de plăți electronice PayPal. Donaţia este sigură, simplu de utilizat și nu implică vreun comision sau taxă suplimentară.

Donația poate fi înregistrată de oriunde din lume și se realizează automat, prin debitarea (reținerea) direct de pe card, o singură dată sau lunar, a sumei pe care dumneavoastră o alegeți.

“Există fereastra de oportunitate pentru copiii cu autism şi am văzut imensa influenţă a metodei Mifne în vieţile familiilor în căutare de soluţii.” Sînziana Burcea, fondator Mifne România

Asociaţia Punct de Cotitură în Autism Timpuriu  (APCAT), CIF: 43567913 este înregistrată în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor cu nr. 2933/A/2020, în baza Încheierii nr. 5038 din 18.12.2020, cu caracter definitiv din data de 12.01.2021, dispusă de Judecatoria Piatra Neamţ, Secţia civilă, în dosarul nr. 10288/279/2020.