1
2
3
4
1

Dezvoltarea creativității şi imaginației cu ajutorul elementelor de art-terapie.

2

Stimulare senzorială complexă: stimulare kinestezică.

3

Dezvoltă flexibilitatea gândirii: autoreflectare, gândire ipotetica, funcționalitatea simbolică.

4

Stimulare senzorială cromatică.

Cartea Sensory Play Book este un produs handmade cu dragoste creat pentru copii şi părinţi, ce sprijină aducerea conceptului Mifne în România.  Familia, emoţia, conectarea prin joc reciproc sunt câteva dintre elementele cheie ale cărţii.

Când sunt încurajați, copiii învață mai bine să își folosească creativitatea şi imaginația. Este important ca în stimularea unui copil să se ţină cont de mai multe aspecte: emoțional, social, cognitiv.

Sensory Play Book este un stimulent creat şi construit special nevoilor psihologice ale copiilor atunci când se joacă. Această carte cuprinde un univers necesar copiilor pentru dezvoltarea psiho-socio-emoţională.

  • Stimulează senzorial: vizual, cromatic, tactil, kinestezic
  • Dezvoltă creativitatea şi imaginaţia cu ajutorul elementelor de art-terapie
  • Îmbină mai multe tipuri de jocuri precum: joc senzorial, joc interactiv, joc imaginativ, joc structurat (concentrarea atenției, atenția împărtășită)
  • Dezvoltă flexibilitatea gândirii şi competențe sociale încurajând copilul să aibă posibili parteneri de joacă.

Campania SENSORY PLAY BOOK susţine proiectul Mifne România

Carţile senzoiale reprezentă un mijloc de a face cunoscute nevoile de stimulare ale copiilor, încurajează interacţiunea şi contactul emoţional dintre copii şi părinţi. Totodată sprijină acţiunile de fundraising ale asociaţiei pentru a aduce Metoda Mifne în România.

 

SENSORY PLAY BOOK

Un produs al APCAT

  • Este o creaţie a asociaţiei APCAT în colaborare cu Marina Lebedi, voluntar al ong-ului pe care l-am descoperit cu bucurie şi se armoniezează cu misiunea noastră. Marina iubeşte psihologia dar şi croitoria, având un deosebit simţ estetic. În mâinile ei se regăseşte universul copilăriei, lucrat cu meticulozitate şi delicateţe pe pânza colorată de bumbac a cărţii.
  • Alina-Maria de Roumanie şi Nicolae al Romaniei, membri onorifici ai asociaţiei, au explorat în calitate de părinţi această carte, mărturisindu-ne bucuria şi interesul fiicei lor Maria-Alexandra atunci când o experimentează, mai ales împreună cu părinţii săi.

Experiența cărții și jocul

  1. Oferă bogăție senzorială:  cunoaștere tactilă, vizuală, perceptivă, aspecte care creează confort şi căldură în interacțiunea cu paginile cărții.
  2. Contactul cu diverse materiale permite înțelegerea cognitivă: formă, dimensiune 2D si 3D, culoare.
  3. Multitudinea de culori, atent selectate şi îmbinate printre file, amplifică emoțiile copilului care trăiește în mod autentic povestea lui transpusă în fiecare pagină.
  4. Cărţile încurajează interacțiunea umană şi împărtășirea gândurilor si emoțiilor de orice tip.

Ușor de manevrat şi oricând la îndemână cartea senzorială este un instrument complex de învățare.

Sensory Play Book la tine acasă

 

Deseori cumpărăm mai multe jucării care să cuprindă ansamblul de jocuri pe care această carte îl oferă într-un singur produs. Copiii îndrăgesc cărţile senzoriale din primele clipe, fiind uşor de jucat şi transportat oriunde ar fi. O poate primi copilul tău sau o poţi oferi în dar!

Cum poţi primi cartea?

🎁 DONEAZĂ suma de minim 495 lei în contul Asociației Punct De Cotitură În Autism Timpuriu şi primești cartea cu numele copilului căruia i se adresează. În plus, la solicitarea ta, cartea poate fi personalizată cu pagini în acord cu interesele copilului.

Detalii legate de donaţie, verisunea de carte aleasă, numele copilului şi transport vor fi discutate sunând la numarul de telefon 0725969250 sau trimiţând un mesaj către adresa de email office@mifne.ro

Menţiuni: Cartea va fi lucrată în urma comenzii tale.  Livrarea va fi făcută în termen de 5-10  zile de la data comenzii. Transportul coletului se face cu Fun Curier. Costul cu livrarea coletului NU este inclus în donaţia efectuată.

Bucuria copilului tău este speranţă pentru părinții care beneficiază de acțiunile proiectului Mifne România.

SENSORY PLAY BOOK CU ALINA ŞI NICOLAE 

Au fost create doua versiuni ale cărţii Sensory Play Book

Bebeluşii iubesc să descopere senzaţiile pe care cartea senzorială le oferă.

Bucuria de a simţi este mare, fie ca este vorba de sunet, culoare, atingere sau mişcare.

Joacă-te cu bebeluşul tău, profitând de toate oportunităţile pe care cărticica senzorială le oferă.

SENSORY PLAY BOOK 0-2 ani

SENSORY PLAY BOOK 3-7 ani