1
2
3
4
1

Dezvoltarea creativității şi imaginației cu ajutorul elementelor de art-terapie.

2

Stimulare senzorială complexă: stimulare kinestezică.

3

Dezvoltă flexibilitatea gândirii: autoreflectare, gândire ipotetica, funcționalitatea simbolică.

4

Stimulare senzorială cromatică.

SENSORY PLAY BOOK

Cartea Sensory Play Book este un produs handmade cu dragoste creat pentru copii şi părinţi, un sprijin real pentru aducerea metodei Mifne în România.

Conceptul Mifne înseamnă: familie, schimbarea vieţii, emoţie, conectare prin joc reciproc.

Când sunt încurajați, copiii învață mai bine să își folosească creativitatea şi imaginația. Este important ca în stimularea unui copil să se ţină cont de mai multe aspecte: emoțional, social, cognitiv.

Sensory Play Book pentru copii este un stimulent creat şi construit special nevoilor lor psihologice atunci când se joacă . Această carte cuprinde un univers necesar copiilor pentru dezvoltarea psiho-socio-emoţională.

Stimulează senzorial: vizual, cromatic, tactil, kinestezic

Dezvoltă creativitatea şi imaginaţia cu ajutorul elementelor de art-terapie

Îmbină mai multe tipuri de jocuri precum: joc senzorial, joc interactiv, joc imaginativ, joc structurat (concentrarea atenției, atenția împărtășită)

Dezvoltă flexibilitatea gândirii şi competențe sociale încurajând copilul să aibă posibili parteneri de joacă.

Experiența cărții și jocul

Oferă bogăție senzorială:  cunoaștere tactilă, vizuală, perceptivă, aspecte care creează confort şi căldură în interacțiunea cu paginile cărții.

Contactul cu diverse materiale permite înțelegerea cognitivă: formă, dimensiune 2D si 3D, culoare.

Multitudinea de culori, atent selectate şi îmbinate printre file, amplifică emoțiile copilului care trăiește în mod autentic povestea lui transpusă în fiecare pagină.

Cărţile încurajează interacțiunea umană şi împărtășirea gândurilor si emoțiilor de orice tip.

Ușor de manevrat şi oricând la îndemână cartea senzorială este un instrument complex de învățare.

Au fost create doua versiuni ale cărţii Sensory Play Book

Sensory Play Book  0-2 ani

Sensory Play Book  3-7 ani

Sensory Play Book la tine acasă

 

Deseori cumpărăm mai multe jucării care să cuprindă ansamblul de jocuri pe care această carte îl oferă într-un singur produs. Copiii îndrăgesc cărţile senzoriale din primele clipe, fiind uşor de jucat şi transportat oriunde ar fi. O poate primi copilul tău sau o poţi oferi în dar!

Campania SENSORY PLAY BOOK susţine proiectul Mifne România

Carţile senzoiale reprezentă un mijloc de a face cunoscute nevoile de stimulare ale copiilor, încurajează interacţiunea şi contactul emoţional dintre copii şi părinţi. Totodată sprijină acţiunile de fundraising ale asociaţiei pentru a aduce Metoda Mifne în România.

 

 

Este o creaţie a asociaţiei APCAT în colaborare cu Marina Lebedi, voluntar al ong-ului pe care l-am descoperit cu bucurie şi se armoniezează cu misiunea noastră. Marina iubeşte psihologia dar şi croitoria, având un deosebit simţ estetic. În mâinile ei se regăseşte universul copilăriei, lucrat cu meticulozitate şi delicateţe pe pânza colorată de bumbac a cărţii.
 
Alina-Maria de Roumanie şi Nicolae al Romaniei, membri onorifici ai asociaţiei, au explorat în calitate de părinţi această carte, mărturisindu-ne bucuria şi interesul fiicei lor Maria-Alexandra atunci când o experimentează, mai ales împreună cu părinţii săi.
 
Bucuria copilului tău este speranţă pentru părinții care beneficiază de acțiunile proiectului Mifne România.

Cum poţi primi cartea?

🎁 DONEAZĂ suma de minim 495 lei în contul Asociației Punct De Cotitură În Autism Timpuriu şi primești cartea personalizată cu numele copilului căruia i se adresează.

Detalii legate de donaţie, verisunea de carte aleasă, numele copilului şi transport vor fi discutate sunând la numarul de telefon 0737239713 sau trimiţând un mesaj către adresa de email office@mifne.ro

Menţiuni: Perioada de livrare variază între 3 – 10 zile şi diferă în funcţie de disponibilitatea pe stoc. Transportul coletului se face cu Fun Curier. Costul cu livrarea coletului nu este inclus în donaţia efectuată.

SENSORY PLAY BOOK CU ALINA ŞI NICOLAE