DONEAZĂ

 1. DONEAZĂ PRIN VIRAMENT BANCAR

Asociaţia Punct de Cotitură în Autism Timpuriu

CIF: 43567913

CONT LEI: RO45 BTRL RON CRT 0579834001

CONT EURO: RO92 BTRL LEUR CRT 0579834001 SWIFT: BTRLRO22NTA

2. DONEAZĂ prin sistemul de plăți electronice PayPal. Donaţia este sigură, simplu de utilizat și nu implică vreun comision sau taxă suplimentară.

Donația poate fi înregistrată de oriunde din lume și se realizează automat, prin debitarea (reținerea) direct de pe card, o singură dată sau lunar, a sumei pe care dumneavoastră o alegeți.

Pentru donaţii prin PayPal accesaţi: DONEAZĂ prin PayPal

3. DONEAZĂ ONLINE CU UN CARD BANCAR

ASOCIATIA PUNCT DE COTITURA IN AUTISM TIMPURIU

Site-ul nostru foloseste https://www.euplatesc.ro pentru plati sigure si rapide cu cardul.

Nu toţi părinţii sunt atât de norocoşi să primească o privire sau un zâmbet de la copilul lor! (VIDEO vezi aici)

Proiectul Mifne România aduce împreună oameni generoși, care au înțeles importanţa scopului MIFNE şi în mod special au ales să sprijine constant acest proiect care produce schimbarea vieţii bebeluşilor aflaţi la risc de a dezvolta autism şi a familiilor lor

Construim cu prietenii Mifne şi îţi multumim că sprijini acțiunile proiectului Mifne România, care are ca scop principal înființarea în România a unui centru de diagnostic timpuriu şi intervenție precoce, aducând în țara noastră Metoda Mifne din Israel.

Contribuţia ta se concretizează în:

🎓 Acreditarea Centrului Mifne România

📢 Acţiuni constante de conştientizare a publicului larg, a părinţilor la început de drum şi a viitorilor părinţi despre existenţa semnelor timpurii în primul an de viaţă al bebeluşului.

Ulterior acreditării centrul nou înfiinţat va oferi:

🤱 Facilitarea diagnosticului timpuriu pentru bebeluşii aflaţi la risc de a dezvolta autism şi identificarea familiilor care necesită sprijin în acest sens, cu acces gratuit la diagnostic.

🔎 Consiliere parentală pentru părinţii care au bebeluşi identificaţi la risc de a dezvolta autism.

👨‍👩‍👧 Intervenţie intensivă timpurie în centrul din România pentru familiile identificate cu bebeluşi aflaţi la risc ridicat de a dezvolta autism.

Discurs Nicolae al Romaniei – debutul Proiectului Mifne Romania